Billetsalget er åbent til Brøndby-kampen

Sæsonkortholdere og sponsorer kan nu trække deres billetter, mens der også er åbnet op for visse afsnit i almindeligt billetsalg til søndagens hjemmekamp mod Brøndby.

Det er endelig tid til tilskuere på Cepheus Park Randers til Randers FC’s 3F Superliga-hjemmekampe – og sikke nogle kampe vi har i udsigt! Vi glæder os!

Første hjemmekamp med tilskuere er på søndag den 2. maj kl. 16.00 mod Brøndby IF på Cepheus Park Randers. Vi har netop sendt mails ud til sæsonkortholdere og sponsorer, der derfor kan trække deres billetter til kampen.

Er du hverken sæsonkortholder eller sponsor, kan du dog også sikre dig en billet nu og her, da vi har åbnet op for et par af afsnittene på Cepheus Park Randers til almindeligt billetsalg. Det drejer sig om pladser på Top Rengøring-tribunen og Mascot-tribunen. Der vil åbnet op for flere afsnit, når sæsonkortholdere og sponsorer har trukket deres billetter. Deres deadline er torsdag kl. 10.00 og herefter vil der åbnet yderligere op.

Køb din billet her: https://billet.randersfc.dk

Vi minder om, at der IKKE er adgang for Brøndby-fans til søndagens kamp. Udeholdsfans vil blive afvist ved døren eller på selve stadion.

Du skal være i besiddelse af et coronapas for at kunne få adgang til stadion, og følgende tre måder er gældende dokumentation:
– Negativ test (maksimum 72 timer gammel inden kampstart)
– Positiv test (14-180 dage gammel)
– Vaccinationsbevis der viser, at du er færdigvaccineret

Du kan undtages fremvisning af coronapas, hvis du er under 15 år, er fritaget af medicinske årsager eller har fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.

Du skal bære mundbind, når du færdes rundt på Cepheus Park Randers. Når du sidder ned, er det dog ikke et krav, at du sidder med mundbind/visir på.

Oplever du symptomer, så kom ikke på stadion, kontakt egen læge og følg instrukserne fra denne.

Vi henviser til https://coronasmitte.dk/ for yderligere oplysninger om coronapas.

ADGANG TIL STADION:
Portene åbner klokken 14.30. Din billet virker kun til én indgang. Vær derfor opmærksom på, hvilken indgang, du skal benytte (står på din billet).
Alle pladser er nummererede, og det er vigtigt, at du tager den plads i brug, som der står på din billet.

Følg anvisningerne på Cepheus Park Randers og hold altid én meters afstand til andre personer. Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen, og forlad den kun for at gå på toilettet eller i salgsboden. Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din siddeplads og hold god håndhygiejne. Undgå kram, high-fives og tæt kontakt med personer, der ikke er nærtstående relationer.

Der er et begrænset antal billetter til salg under Superligaordningen. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du bliver forhindret i at komme til dagens kamp. Giv besked til billet@randers.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Getty