Alhaji Kamara til Randers FC

Den sierraleonske angriber Alhaji Kamara og Randers FC er blevet enige om en aftale gældende for de kommende tre sæsoner.

Superligasæsonen 2018/19 er endnu ikke færdigspillet, men Randers FC er i fuld gang med at forberede sig til næste sæson. Første skridt er, at man har været forbi Vendsyssel FF og hentet den 25-årige sierraleonske angriber Alhaji Kamara, hvis kontrakt udløber efter indeværende sæson.

– Vi har på nærmeste hold erfaret, at Alhaji er noget af en mundfuld at spille overfor. Han er en hurtig, arbejdsom og kropsstærk angriber, som også ved, hvor målet står. Det så vi på Cepheus Park Randers, hvor han krydrede en god indsats med et flot hovedstødsmål. Han er en angribertype, vi ikke har i truppen i forvejen, så vi er utroligt glade for, at det er lykkedes at få ham til Randers, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Alhaji Kamara kom til Vendsyssel FF i vinter og har siden spillet otte Superliga-kampe, hvor det er blevet til fire mål for den nordjyske klub, der står foran nogle drabelige opgør mod AC Horsens i kampen for at sikre eksistensen i Superligaen.

– Det har været svært at skulle tage beslutningen om at forlade holdet, især fordi sæsonen stadig er i gang. Der skal dog ikke herske tvivl om, at mit fokus er på vores mission lige nu, og jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben med at blive i Superligaen, siger Alhaji Kamara.

Til sommer hedder adressen dog Cepheus Park Randers på Viborgvej, og den fremtid glæder hovedpersonen sig til.

– Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i Randers FC. Nu har jeg været i Danmark i nogle måneder og fået et indblik i niveauet i Superligaen, som gør at jeg ved, hvordan de forskellige klubber spiller. Jeg ser mig selv passe rigtigt godt ind i Randers FC’s spillestil. Det er et skridt op for mig, og jeg glæder mig til at trække den flotte lyseblå trøje over hovedet, siger Alhaji Kamara.

Spillerfakta:
Navn: Alhaji Kamara

Fødselsdato: 16. april 1994

Position: Angriber

Tidl. Klubber: FC Kallon, Djurgården IF (6 kampe/0 mål), IFK Norrköping (48/21), D.C. United (10/1), Al-Taawoun (14/5), FC Sheriff Tiraspol (22/9), Vendsyssel FF (9/4)

Landskampe/mål: 4/1 for Sierra Leone

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC