Ærgerligt 1-0-nederlag i Thisted for U19

Lørdag eftermiddag skulle Randers Freja FC’s U19-hold forsøge at bygge videre på sejren i seneste spillerunde, hvor man hjemme slog B93 med 4-1. Denne lørdag havde randrusianerne taget turen til Limfjorden, hvor de skulle krydse klinger med Thisted i U19 Drenge Divisionen.

Cheftræner Per Sørensen og resten af U19-holdet havde fra start forventet et kampbillede, hvor Thisted ville satse meget på deres omstillinger. Og det var lige præcis det udtryk, som thistedboerne kom ud til kampen med. Randers Freja FC sad dog fra kampens første fløjt på spillet og skabte også en rigtig stor chance, da der var spillet omkring en halvtime af kampen. Desværre blev chancen misbrugt og i stedet var det hjemmeholdet fra Thisted, der i momenterne efter kunne bringe sig foran med 1-0. Det var Thisteds hårdtarbejdende topscorer Kasper Hedegaard, som demonstrerede god fysik og individuel kvalitet, da han vandt sin direkte duel og desværre scorede til 1-0 i det 36. minut, hvilket også var resultatet, da de to mandskaber gik til pause.

Randers Freja FC startede 2. halvleg på samme måde som 1. halvleg. Holdet ville dog gerne spille mere direkte, hvilket U19-drengene også lykkedes med. Randrusianerne fik spillet omkring Thisteds backs og kom også til flere gode indlæg. U19-holdets angribere blev dog i flere omgange sat til vægs af Thisteds store og fysisk stærke stoppere, der nærmest clearede alt, hvad der kom ind i feltet. Derfor lykkedes det Thisted at vinde kampen med 1-0 denne lørdag eftermiddag.

– Jeg synes, vi gør så mange ting rigtigt. Forskellen er lidt, at vi har svært ved at score, når først modstanderen har scoret. Sidste år var der ingen problemer. Der var vi ikke i tvivl om, at selvom modstanderen scorede, så kunne vi selv lave to eller tre mål. Det er ikke helt den samme tro, vi har nu, fortæller Cheftræner Per Sørensen.

– Jeg synes, det er ærgerligt. Vi vinder seneste kamp med et rigtig fint Randers-udtryk. På baggrund af det havde jeg også troet på noget denne gang. Sådan blev det desværre ikke, men vi får sat flere gode minutter sammen, og det er det, vi skal hæfte os ved, understreger Per Sørensen.

Næste gang U19-holdet skal i aktion er lørdag den 04/05 kl. 14:30 ude mod HB Køge.

Kampfakta:
Thisted – Randers Freja FC 1-0 (1-0)

1-0 Kasper Hedegaard (36.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Johannes Frahm, Christoffer Petersen, Oliver Overgaard Olesen (73. Matthæus Andersen), Jonas Graversen, Thomas Sønnichsen, Benjamin Zjajo (82. Mads Rohde Sørensen), Majaliwa Msabaha, Oliver Bundgaard Kristensen, Tobias Klysner, Jesper Steendahl, Kasper Waarst Høgh.

Skrevet af: Martin Albrechtsen