Ændring i det fysiske træningssetup

Der bliver byttet rundt på ansvarsområderne hos de fysiske trænere i Randers FC, hvor Tobias Elstrup fremover vil være ansvarlig for Superliga-holdet.

Siden sommeren 2017 har det været Thomas Rostgaard Andersen, som har stået i spidsen for den fysiske træning af Superliga-holdet i Randers FC. Fra den 1. september vil det dog være anderledes, da Tobias Elstrup, som indtil nu har været fysisk træner for ungdomsholdene, overtager det ansvarsområde.

Det gør han, da Thomas Rostgaard Andersen grundet forpligtigelser i familievirksomhed har ønsket at få ændret sine arbejdstider. Derfor fortsætter han i stedet som fysisk træner for ungdomsholdene, da arbejdstiderne er mere forenelige med familievirksomheden. Derudover skal han også være fysisk træner for det danske U21-landshold.

– Vi er rigtig glade for, at vi har kunnet finde en god løsning internt, så vi kan fastholde Thomas’ kompetencer og viden, og samtidig få Tobias kørt godt ind omkring Superliga-holdet. Tobias er ekstremt fagligt dygtig, kender klubben indefra og er flasket op med vores værdier, så vi er helt overbeviste om, at han kan fortsætte det gode arbejde, som Thomas har udført hidtil. Derudover er vi glade for, at vi har kunnet samarbejde med DBU om at finde en god løsning, som kommer begge parter til gode, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Tobias Elstrup har været ansat på fuldtid som fysisk træner i ungdomsafdelingen siden februar 2019. Han har en kandidatgrad i Konkurrence- og Eliteidræt fra Syddansk Universitet i Odense

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC