Aaquist og Stokke på pletten i reserveliga-sejr

Mandag eftermiddag havde Randers FC’s reserveligahold besøg af Viborg FF. Det blev til en sejr på 2-1 på mål af Mads Aaquist og Benjamin Stokke.

To offensive spillere kom på tavlen for Superliga-holdet søndag middag mod AC Horsens, da Emil Riis og Marvin Egho med scoringer sikrede en vigtig sejr på 2-0. Mandag eftermiddag var det også to offensive spillere, der kom på tavlen, da reserveligaholdet besejrede Viborg FF med 2-1.

Allerede da der var gået et kvarter var både Mads Aaquist og Benjamin Stokke nemlig kommet på tavlen. Det første mål efter et gennembrug i venstre side skabt af Tobias Klysner og Kasper Høgh. Sidstnævnte fik smækket bolden ind i feltet, hvor Mads Aaquist dukkede op og sparkede bolden i kassen.

En håndfuld minutter senere var Aaquist i oplæggerens rolle, da han med et indlæg fra højre side fandt pandebrasken på Benjamin Stokke, der roligt udplacerede Viborg FF-keeperen.

Viborg fik reduceret lidt senere efter et fladt indlæg, der blev sparket i kassen af Casper Gandrup.

Mere blev der ikke scoret i kampen.

– Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vi får en rigtig god start. Vi får gjort de ting, vi gerne ville. Nemlig bragt bolden frem og slået indlæg til vores to boksstærke angribere, og derudover sat Mads Aaquist i scene som den kreative spiller omkring feltet. Vi havde generelt et lille overtag i en ellers lige kamp. Anden halvleg blev afbrudt af mange udskiftninger, og der kom derfor ikke så meget rytme i spillet, siger Randers FC-træner Rasmus Bertelsen.

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Kasper Enghardt, Christoffer Petersen, Tobias Damsgaard, Majaliwa Msabaha (70. Mads Sørensen) – Kasper Høgh (83. Benjamin Zjajo), Frederik Lauenborg (46. Oliver Bundgaard Kristensen), Mads Aaquist, Tobias Klysner (65. Jesper Steendahl) – Benjamin Stokkke (75. Sebastian Beraque), Mikael Boman

Skrevet af: Kristian Fredslund