5-1 sejr til Randers FC All Stars i showkamp

Tirsdag aften skulle Udsatte Legene skydes igang ved Ferie Camp 2019, som foregår ved Langvang Idrætscenter i denne uge. Udsatte Legene, som i år fejrer 10 års jubilæum, blev åbnet med en showkamp mellem Udsattelandsholdet og et særligt udvalgt Randers FC All Star-hold.

Mange af de 1700 deltagere ved Ferie Campen suppleret med en god håndfuld af randrusianske borgere var mødt frem for at se kampen, og de gik ikke forgæves. Kampen var nemlig et festligt indslag med godt vejr, masser af mål og med Claus Elgaard som speaker.

Udsattelandsholdet har tidligere mødt flere prominente modstandere. Eksempelvis har de krydset klinger med brødrene Laudrup og oldboyslandsholdet. Denne solrige tirsdag aften stod de dog overfor et legendarisk randrusiansk mandskab med bl.a. Chris Sørensen, Mads Agesen, Erik Boye, Rasmus Katholm, Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen på holdet.

Randers FC’s All Star-hold vandt kampen med 5-1. hvor især den gamle målræv Rasmus Katholm beviste, at han stadig kan finde vej til netmaskerne, da han lavede et hattrick med sine 3 mål i kampen. Derudover kom Chris Sørensen og sågar Randers FC’s fysioterapeut Paulos Georgakatos også på måltavlen i en kamp, der var præget af god stemning og venskabelighed.

Cliff Kaltoft, sekretariatschef for Landsforeningen af Væresteder, var godt tilfreds med showkampen og det samarbejde, som Landsforeningen af Væresteder har med Randers FC.

– Vores samarbejde med Randers FC betyder rigtig meget. Dét at klubben afholder en fodboldskole for vores deltagere her på Ferie Campen, deltagere som normaltvist ikke har mulighed for at komme på fodboldskole, det betyder vældig meget. Derudover opnår vi også en større eksponering via Randers FC’s netværk, så folk, der måske ikke ved så meget om socialt udsatte, får kendskab til os. Socialt udsatte skal også være en del af idrætten og fællesskabet, fortæller Cliff Kaltoft, sekretariatschef for Landsforeningen af Væresteder.

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen