4 spillere på ugens hold

Tipsbladet.dk og superliga.dk er begge kommet med deres bud på rundens hold efter 18. spillerunde i 3F Superligaen. Fire Randers FC-spillere har fundet vej til rundens hold efter søndagens 3-0 sejr over SønderjyskE, herunder to spillere hos tipsbladet.dk og tre spillere hos superliga.dk.

Erik Marxen, Björn Kopplin og Marvin Egho er alle på rundens hold hos superliga.dk, mens Erik Marxen også er at finde på tipsbladets hold sammen med Mikkel Kallesøe.

Tipsbladet skriver om Erik Marxen:
Randers-profilen var for en sjælden gang tilbage på sin tidligere position som venstre back, og den har han i hvert fald ikke glemt, hvordan man spiller. Erik Marxen leverede en flot indsats i 3-0-sejren over SønderjyskE og satte to streger under, at han er en betydningsfuld mand at have i truppen for Thomas Thomasberg.

Tipsbladet skriver om Mikkel Kallesøe:
I en runde, hvor få bød sig til på højre midtbane, går pladsen til Mikkel Kallesøe for sin aktie i 3-0-sejren over SønderjyskE. Mikkel Kallesøe imponerede særligt i det defensive, hvor han var den Randers-spiller, der havde flest blokeringer og desuden vandt næstflest dueller. SønderjyskE-spillerne kunne ikke komme forbi ham, og så kan Randers leve med, at de offensive indslag ikke var mange.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images