4 Randers FC-spillere på rundens hold

Tipsbladet.dk og superliga.dk er kommet med hver deres bud på rundens hold efter den 20. spillerunde i 3F Superligaen. Fire Randers FC-spillere har spillet sig til en plads rundens hold efter søndagens 3-0 sejr over Esbjerg fB, herunder to spillere hos tipsbladet.dk og to spillere hos superliga.dk.

De to målscorere Björn Kopplin og Emil Riis er begge på rundens hold hos superliga.dk, mens André Rømer er at finde på tipsbladets hold sammen med rundens tredje Randers FC-målscorer, Saba Lobjanidze.

Tipsbladet siger om Saba:
Randers-profilen scorede på straffespark med en fræk “Panenka”, og det var i øvrigt Saba Lobjandize selv, der tiltrak sig straffesparket. Georgieren er kommet meget fint tilbage fra sin skadespause, og nu er det store spørgsmål, om han har optrådt for sidste gang i en Randers-trøje. 

Tipsbladet siger om Rømer:
Midtbanemanden var involveret i to scoringer i 3-0-sejren over Esbjerg, og han var en markant skikkelse i den times tid, han var på banen. Det helt store svendestykke var den flotte detalje og efterfølgende assist til Björn Kopplin i anden halvleg. 

Skrevet af: Helena Lillelund
Foto: Jan Christensen, Getty Images