3 spillere på ugens hold

Efter 23. runde af 3F Superligaen har tre Randers FC-spillere præsteret så godt, at de har fundet vej til rundens hold hos hhv. Tipsbladet og Superliga.dk.

Johnny Thomsen og Vito Hammershøy-Mistrati er på ugens hold hos Tipsbladet, mens Marvin Egho danner angreb sammen med de to FCK’ere Michael Santos og Mohamed Daramy på ugens hold hos Superliga.dk.

På Tipsbladet siger de blandet andet om Thomsen og Vito:

– Han er blevet 800 år – eller også er det “bare” 38 år – men rutinerede Johnny Thomsen er stadig en herlig højre back i Superligaen. Søndag vandt han sammen med Randers en vigtig sejr på 2-1 ude over AC Horsens, og den sejr kom blandt andet, fordi Thomsen i første halvleg stod i vejen for en Horsens-afslutning, der var på vej i mål, og fordi Thomsen assisterede Alhaji Kamaras 1-1 mål. Rundens detalje var, da 38-årige Thomsen og 16-årige Jeppe Kjær Jensen havde en løbeduel sidst i opgøret.

– Vito Hammershøy-Mistrati var med afstand banens bedste spiller, da Randers FC slog AC Horsens med 2-1. Midtbanespilleren fik god tid på bolden, og den brugte han til at splitte værternes defensiv ad med flere knivskarpe afleveringer. Meget af Randers FC’s opspil gik gennem Mistrati, og det var en god idé.

I morgen, torsdag, spiller vi kvartfinale i Sydbank Pokalen, når vi hjemme på Cepheus Park Randers kl. 17:45 tager imod SønderjyskE.

Du kan købe din billet her: https://billet.randersfc.dk/

Skrevet af: Martin Albrechtsen