3 gode grunde til at købe et sæsonkortabonnement

3F Superligaen er i fuld gang og på mandag får vi besøg af AC Horsens på Cepheus Park Randers.

Har du husket at sikre dig et sæsonkortabonnement, så du er helt klar til kampen?

Hvis nej så får du her de 3 bedste grunde til, at svaret skal blive til et ja:

1. Abonnementet er fortløbende og skal ikke fornyes. Du kan altså have dit sæsonkort, lige så længe du ønsker, og du slipper derfor for hele gentegningsræset. For sæsonkortholdere med nummererede pladser betyder det også, at du kan beholde din faste plads, så længe det lyster, og du får ovenikøbet personliggjort dit sæde med navn.

2. Prisen. For den nette sum af 79 kroner om måneden får du adgang til alle 3F Superliga-hjemmekampe (unummereret plads), mens du for 99 kroner får en nummereret plads på Sparekassen Kronjylland-tribunen.      

3. Pre- og midseason arrangement. Op til sæsonstart og i vinterpausen afholder vi arrangementer eksklusivt for vores sæsonkortholdere. Her får du bl.a. mulighed for at komme tættere på både spillere og træner, og stille de spørgsmål du eventuelt skulle brænde inde med.

Som en ekstra lille bonus får du ved oprettelsen af dit sæsonkort abonnement også to fribilletter. Derudover vil der være tæpper forbeholdt sæsonkortholdere, når den danske efterårs- og vinterkulde viser sit “grimme” ansigt.

Det er altså mange fordele ved at købe et sæsonkortabonnement, hvis du vil ud og se masser af 3F Superligabold på Cepheus Park Randers.

Og skulle der være en kamp eller to, som du ikke selv har mulighed for at komme til, har du faktisk mulighed for at give din billet videre til en ven. Så sikrer du dig at få mest muligt ud af dit sæsonkort.

Bestil dit sæsonkort på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Helena Lillelund