3-1-sejr over AaB

Det blev til en sejr på 3-1, da Randers FC onsdag eftermiddag havde besøg af AaB.

For anden træningskamp i træk blev det til en sejr, og hvis vi tæller sejrsrækken fra efteråret sammen, så er vi altså oppe på ni af slagsen i træk. Nu skal træningskampssejre ikke stige os til hovedet, men endnu engang fik vi vist, at vi kan score mål, men også lukke godt bagude.

AaB startede kampen bedst og især Kasper Kusk var en håndfuld for Randers FC-defensiven. Han orkestrerede i flere omgange angreb, hvor det kunne være blevet til scoring. Patrik Carlgren og Mikkel Kallesøe fik dog afværget de største muligheder.

I den anden ende var der også muligheder, men ikke de helt store af chancen. Den første tilfaldt Björn Kopplin, hvis indlæg ikke fandt en medspiller, men i stedet prellede af på opstanderen. Derudover havde Bassala Sambou en god mulighed på hovedstød efter oplæg af Tosin Kehinde. Randers FC kom bedre og bedre med i kampen, som halvlegen skred frem og kunne få til pause med et 0-0-resultat.

Den stilling varede ikke længe ind i 2. halvleg. Et hjørnespark fra Erik Marxen i venstre side fandt pandebrasken på Kasper Høgh og så kunne den unge angriber juble over at have scoret for anden kamp i træk. AaB havde brugt pausen på at skifte holdet, mens Randers FC havde foretaget få ændringer. En af dem altså Kasper Høgh, der havde erstattet Bassala Sambou i pausen.

Ti minutter senere blev Marvin Egho nedlagt i feltet efter en dobbeltafslutning, og helt korrekt pegede kampens dommer på pletten. Det tog den østrigske angriber sig sikkert af, og så stod der 2-0.

Herfra blev der foretaget flere udskiftninger, men det var stadigvæk hjemmeholdet, der sad på kampen. Efter lidt over en time tog et hjørnespark fra Marxen sammenføjningen længst væk, og der var i det næste kvarter flere gode muligheder til Nikola Mileusnic og Filip Bundgaard Kristensen.

Sidstnævnte udnyttede en slem opspilsfejl af AaB til at komme på tavlen til 3-0 med knap 10 minutter igen.

AaB fik reduceret til sidst, da Marcus Hannesbo lagde bolden i en bue over en fremadstormende Patrik Carlgren. Bolden tog indersiden af stolpen, inden Tom van Weert skubbede den over stregen til slut, hvis ikke den allerede var inde. Det var der i hvert fald uenighed i AaB-lejren om efterfølgende.

Nu venter der endnu to træningskampe mod hhv. Kolding IF og OB, inden der er forårspremiere tirsdag den 2. februar på Cepheus Park Randers mod AC Horsens.

Skrevet af: Kristian Fredslund