3-0-reserveligasejr over Hobro

Randers FC’s reserveligahold vandt mandag eftermiddag med 3-0 på udebane over Hobro IK.

Den stod på en tur lidt nordpå til Hobro for mandag eftermiddag Randers FC’s reserveligahold, der tog en 3-0-sejr med hjem til Cepheus Park Randers.

Første halvleg bød ikke på de store målchancer på nær en hovedstødschance til Benjamin Stokke, men eller var det en tæt omgang med et lille Randers FC-overtag.

Pausen benyttede Hobro på at skifte flere Superliga-profiler ind. Pål Kirkevold, Edgar Babayan, Mikkel M. Pedersen og Rasmus Minor kom nemlig på banen.

Det var dog Randers FC, der var klart skarpest i anden halvleg og efter en lille time fremtvang Emil Riis et straffespark efter en fin aktion. Det eksekverede han selv sikkert til en 1-0-føring til Randers FC.

Mindre end ti minutter senere blev den føring fordoblet, da Kevin Conboy afsluttede en flot omstilling med at sparke bolden i kassen fra en spids vinkel.

Kampen blev lukket otte minutter før tid, da den nyudklækkede U18-landsholdsspiller Oliver Bjerrum Jensen sparkede en perfekt hjørnesparksbold ind i panden på Benjamin Stokke.

– Det var en strålende reserveligakamp fra vores side. Det var virkelig flot at holde nullet, da det ikke ofte sker i den her type kampe, som ofte er præget af manglende relationer spillerne imellem. Vores målmand, bagkæde og Simon Piersinger på midten havde dog virkelig godt fat defensivt, og Jonas Dakir i målet havde vel kun en enkelt stor redning, for udover den holdte vi dem fra fadet. I den anden ende var vi effektive på de muligheder, vi fik skabt. En rigtig god kollektiv indsats, hvor der blev arbejdet hårdt, og vi gjorde det fornuftigt med bolden, siger Randers FC-træner Rasmus Bertelsen.

Kampfakta:
59. 0-1 Emil Riis (straffe)
67. 0-2 Kevin Conboy
82. 0-3 Benjamin Stokke

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Kevin Conboy, Tobias Damsgaard, Christoffer Petersen, Frederik Lund (85. Oliver H. Schmidt) – Tobias Klysner (60. Oliver Bundgaard), Issah Salou (52. Jesper Steendahl), Simon Piesinger, Tosin Kehinde (72. Laurs Skjellerup) – Emil Riis (64. Oliver Jensen), Benjamin Stokke

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images