11 skæve vinkler før SønderjyskE – Randers FC

Vi har samlet 11 skæve vinkler før søndagens udebaneopgør mellem SønderjyskE og Randers FC i 3F Superligaens 13. runde. 

1. Randers FC har vundet de seneste seks kampe (fire i 3F Superligaen og to i Sydbank Pokalen).

2. Alhaji Kamara har scoret i fire ligakampe i streg og kan blive den første Randers FC-spiller til at runde fem styks i træk siden Ronnie Schwartz i april 2014. Dengang var Plaffeministerens femte mål i øvrigt mod SønderjyskE.

3. Blot to point adskiller SønderjyskE og Randers FC på henholdsvis fjerde- og femtepladsen før søndagens opgør.

4. SønderjyskE omsætter 21% af sine skud til mål (2. højeste i ligaen), mens Randers FC omsætter 15% (8. højeste i ligaen).

5. Randers FC er kun én sejr fra at nå den eksisterende rekord på fem ligasejre i streg. Denne blev sat mellem september 2019 og oktober 2019.

6. Vi har sagt det før, men nu siger vi det igen – anden halvleg er randrusiansk. 85% af alle Randers FC’s mål i den indeværende sæson er scoret i anden halvleg, mens 40% er garneret inden for det sidste kvarter.

7. Randers FC fortsætter med at være stærke defensivt. Vi har indkasseret færrest mål på tværs af alle hold (12 stk.), og så indtager Patrik Carlgren andenpladsen over clean sheets (3 stk.).

8. Regista-Rømer og Gyldne-Greve: De to Randers FC-profiler laver henholdsvis tredje og fjerde flest afleveringer på modstanderens banehalvdel af alle spillere i rækken (354 og 349 stk.)

9. Randers FC er det bedste hold på udebane af alle hold i 3F Superliga, da vi har hentet 12 point udenfor Cepheus Park Randers.

10. Vores tyske islæt, Björn Kloppin topper listen over flest blokeringer (34 stk)

11. Den mest løbestærke spiller i 3F Superligaen findes på SønderjyskE’s venstreside, eftersom Marc Dal Hende har løbet 135.993 meter.

Opgøret mellem SønderjyskE og Randers FC finder sted søndag d. 20. december med kampstart kl. 14:00.

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen
Foto: Mathias Greve (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)