11 skæve vinkler før Randers FC – Vejle

Vi har samlet 11 skæve vinkler før fredagens hjemmebaneopgør mellem Randers FC og Vejle i 3F Superligaens 12. runde.

1. De to mandskabers seneste opgør var i Superligaens 7. runde, hvor kronjyderne kunne rejse hjem med en 0-3 sejr i baggagen.

2. Randers FC har ikke lidt nederlag til Vejle siden oktober 2006, hvor randrusianerne tabte 0-1 på hjemmebane. Dermed har vi en ubesejret stime på hele 9 kampe før det kommende opgør.

3. Når Randers FC først har bragt sig foran i den indeværende sæson, har vi ikke tabt én eneste kamp (fem sejre, én uafgjort). Omvendt har vi lidt fem nederlag, når vi er kommet bagud.

4. I Superliga-regi er Vejle det hold, som vi gennemsnitligt laver næstflest mål mod – kun overgået af Lyngby.

5. I skrivende stund har Randers FC vundet tre kampe i streg og kan derfor vinde fire i streg for første gang siden oktober 2019.

6. Hvis brandvarme Alhaji Kamara scorer igen, bliver han den første Randers FC-spiller til at score fire kampe i træk siden Viktor Lundberg i august 2015.

7. Randers FC er stadig det hold i rækken, der laver flest af deres mål i anden halvleg (82%).

8. Vejle er et hold, der laver ballade i feltet. Her har de fået hele seks straffespark i mod sig og med samme antal scoringer som følge heraf, hvilket er flest af alle hold i 3F Superligaen.

9. Randers FC har ligaens bedste defensiv (11 indkasserede mål), mens Vejle har den værste (21 indkasserede mål).

10. Gæsterne fra trekantsområdet topper også listen over de hold, som har fået flest disciplinpoint (sammensat af frispark, gule og røde kort) i mod sig. På denne liste indtager Randers FC i øvrigt tredjepladsen.

11. Topscorerne på de to respektive hold er Alhaji Kamara og Allan Sousa med fem kasser hver, hvorfor de lægger sig op på en delt fjerdeplads over de mest scorende spillere i 3F Superligaen.

Kampen mellem de to mandskaber skydes i gang i morgen kl. 19:00. God fornøjelse!

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images