11 skæve vinkler før Randers FC – FC Midtjylland

Vi har samlet 11 skæve vinkler før 3F Superligaopgøret mellem Randers FC – FC Midtjylland på Cepheus Park Randers. 

1. Randers FC har kun vundet to point i deres seneste 21 kampe mod FC Midtjylland, hvilket er den længste streak uden sejre mod en modstander i 3F Superligaen.

2. FC Midtjylland har vundet de seneste ti udebanekampe mod Randers FC og har scoret mindst to mål i disse kampe.

3. Randers FC har scoret flest mål i løbet af det sidste kvarter af alle hold i 3F Superligaens, mens FC Midtjylland har scoret flest mål i det første kvarter.

4. Vito Hammershøy-Mistrati har scoret tre gang i sine seneste fire kampe i 3F Superligaen – lige så mange som hans første 19 kampe i denne sæson.

5. Randers FC har scoret syv mål på hovedstød i denne sæson, hvilket er flest af alle hold i 3F Superligaen.

6. Det er rækkens to bedste defensive kæder, der støder sammen. FC Midtjylland har lukket 21 mål ind, mens Randers FC har indkasseret 27 mål.

7. Til gengæld er det også to af ligaens mest afslutningsivrige hold. FC Midtjylland har sparket på kassen 378 gange, og Randers FC har afsluttet 329 gange. Dermed ligger de to mandskaber på henholdsvis første- og tredjepladsen på denne listen.

8. Som hold har FC Midtjylland løbet færrest meter.

9. Randers FC har ramt træværket seks gange i denne sæson, hvilket er flest af alle hold i 3F Superligaen.

10. Topscorerne på henholdsvis Randers FC og FC Midtjylland – Alhaji Kamara og Sory Kaba – har lavet ni mål hver.

11. Normalt betegnes Vito Hammershøy-Mistrati som en målfarlig herre, men han bidrager også i den anden ende. Fx har han lavet tredjeflest blokeringer på tværs af alle spillere i 3F Superligaen.

Kampen skydes i gang kl. 19:00, og den kan ses på TV3 Sport og Viaplay samt følges via de lokale medier Randers Amtsavis og Radio Alfa.

 

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images