0-1-nederlag mod Hobro

Det endte med et skuffende 0-1-nederlag efter et intenst lokalopgør her til eftermiddag på Cepheus Park Randers.

Kampen startede med masser af tænding og højt tempo. Det var to hold, der tydeligt hungrede efter tre vigtige point.

Efter det første kvarter var det Hobro, der virkede til at have et lille overtag, men gæsterne formåede endnu ikke at blive rigtigt farlige.

Halvvejs i kampens første halvleg var tempoet trukket lidt ud, og det var et meget lige opgør. Begge hold truede, men havde svært ved at spille sig igennem til de store målchancer.

Med 10 minutter til pause, fik vi kampens første 100 procents chance. Kampens dommer fløjtede nemlig straffespark til Hobro IK på en forseelse af 23-årige Frederik Lauenborg. Det skulle Edgar Babayan tage sig af. Patrik Carlgren sprang desværre til den forkerte side, og Babayan gjorde det derfor sikkert til 0-1.

Frem mod pausen trykkede Randers FC gæsterne tilbage i banen i jagten på en udligning. På trods af flere gode indlæg og kombinationer lykkedes det dog ikke randrusianerne at smide bolden ind bag Hobro-keeper Jesper Rask, og stillingen forblev 0-1 frem til pausen.

Randers FC kom aggressivt ud fra pausen og skabte med fine indlæg hurtigt halvlegens første par chancer. Og da Emil Riis efter få minutter modtog bolden inde midt i feltet så det rigtig farligt ud, men det blev desværre kun ved truslen, da den unge angriber sparkede forbi målrammen.

Fem minutter senere bed Emil Riis endnu en gang fra sig, denne gang med et hårdt spark fra kanten af feltet, men Jesper Rask diskede op med en redning i målet.

Med 20 minutter på uret havde Randers FC overtaget, men hjemmeholdet var stadig uskarpe i den sidste fase. Og sådan fortsatte det helt frem til det 86. minut.

Efter en masse tumult foran mål fik Randers FC sparket bolden i netmaskerne. Randers FC nåede netop at juble, da kampens dommer Michael Tykgaard annullerede målet, idet han mente at bolden blev sparket ud af hænderne på Hobro-keeper, Jesper Rask.

Randers FC pressede og pressede helt ind i overtiden for at få en udligning, men slutproduktet manglede. Michael Tykgaard fløjtede af efter 95 minutter med stillingen 0-1 på tavlen – og det blev dermed til et skuffende nederlag i lokalopgøret på Hobro IK.

Kampfakta:

Randers FC vs. Hobro IK

Startopstillingen med ændringer:

Patrik Carlgren – Jesper Lauridsen (58. Johnny Thomsen), Erik Marxen, Simon Piesinger (84. Mathias Nielsen), Björn Kopplin – Mathias Greve (71. Marvin Egho), Vito Hammershøy-Mistrati (84. Tobias Klysner), André Rømer, Frederik Lauenborg (46. Tosin Kehinde) – Emil Riis, Alhaji Kamara

Gule kort: Tosin Kehinde (Randers FC), André Rømer (Randers FC)

Skrevet af: Helena Lillelund
Foto: Rene Schutze, Getty Images