Referat og højdepunkter fra eftermiddagens mavepuster i Lyngby

05.05.2024 17:36

Det ender med et 1-2 nederlag i Lyngby, i en kamp hvor vi gør det utrolig svært for os selv

Hjemmeholdet fra Lyngby kom stærkest ud til kampen, og har med flere dybdeløb i den indledende fase været truende overfor Randers FC-forsvaret. Daniel Høegh og Wessel Dammers har dog været på pletten i disse situationer og afværget inden det for alvor blev farligt. I første halvleg har der ikke været mange chancer til Randers FC, der har været lidt på hælene i det meste af kampen. Mikkel Kallesøe får efter 39. minutter sit andet gule kort, og bliver dermed udvist.

Randers FC skal finde et helt andet gear frem til anden halvlegs start, hvis der skal point med hjem fra Lyngby i dag. Efter de første ti minutter i 2. halvleg er det tydeligt at mærke, at vi spiller én i undertal. Efter et forsvarskiks sparker Gudjohnsen Lyngby på 1-0.. På hjørnespark får Oliver Olsen headet den videre ind i feltet, hvor Wessel Dammers er på pletten og scorer til 1-1! Randers FC har i den grad spist sig ind i kampen efter scoringen, og selvom holdet fra Kronjylland har gjort det svært for sig selv med en tidlig udvisning, ligner det ikke, at man er én mand i undertal. I en ellers god Randers FC periode fik Lyngby scoret til 2-1. Muamer Brajanac med en god chance kort inden lukketid.