Sejrsstimen fortsatte med 2-1 sejr over Vejle Boldklub

Andreas Nielsen — 14.04.2024 17:34

Randers FC tog i dag trejde sejr ud af tre mulige, da Vejle Boldklub blev besejret med 2-1 i Nørreskoven.

Det var en chancefattig indledning på opgøret, hvor det var til at mærke, at begge hold havde noget på spil på i tabellen. Randers FC skulle dog ikke bruge mere end en chance til at bringe sig foran. Ernest Agyiri sendte et skarpt hjørnespark afsted til Daniel Høegh, der alene kunne stige til vejrs og headede bolden i netmaskerne til 1-0 efter 18 minutter. To minutter efter var det Björn Kopplin, der var tæt på at kunne udbygge til 2-0, men desværre gik skuddet lige forbi venstre stolpe.

Herfra fik hjemmeholdet bedre styr på opgøret, hvor de med flere lange bolde og indlæg forsøgte at true det kronjyske mål, dog uden at volde Randers FC-forsvaret de store problemer. Det bedste Vejle-forsøg kom i slutningen af halvlegen, hvor Patrik Calgren først måtte bokse et indlæg væk og derefter tog sig af en flugt fra Miiko Albornoz. Mere skete der ikke i en første halvleg, der var mere præget af hårde dueller end store chancer.

Randers fortsatte med poweren i duellerne efter pausen, og i det 57. minut kunne Randers FC udbygge til 0-2. Mads Enggård satte sig igennem på midtbanen og satte i et godt drev med bolden, hvor han til sidst kunne finde Mohammed Fuseini i dybden, der med venstrebenet satte den ind bag Nathan Trott. Dermed blev Mohammed Fuseini den første spiller siden Robert Skov i 18/19 sæsonen til at score 6 mål på tre kampe.

Vejle havde i jagten på mål sat deres topscorer German Onugkha ind til 2. halvlegs start og det gav pote efter 66 minutter, hvor angriberen kunne reducere til 1-2. Randers FC fik rejst sig hurtigt efter scoringen og kom fint i kontrol igen, hvor Vejle ellers forsøgte at komme i et pres hen imod slutningen. Men Randers FC fik fightet den hjem og dermed tog dermed den tredje sejr på stribe ud af tre mulige i kvalifikationsspilet.

Efter kampen fangede vi målscorer Daniel Høegh til en snak om kampen, opbakningen på lægterne og ikke mindst fredagens vigtige hjemmekamp mod OB, og til dette havde han at sige;

- Det var en rigtig vigtig sejr. I sådanne kampe her hvor det er utroligt tæt, er det dejligt at se at vi kan straffe Vejle på dødbolde, og krige den hjem resten af vejen, udtaler Daniel Høegh og fortsætter.

- Er du sindssyg en fornøjelse at høre opbakningen i dag, også efter kampen! Jeg håber på at se rigtig mange fans hjemme i Randers på fredag, det har vi brug for, afslutter Daniel Høegh.

Se hele interviewet med Høegh nederst i artiklen.

Næste kamp er på fredag klokken 19.00 hjemme på Cepheus Park, hvor OB kommer på besøg. Køb din billet: https://billet.randersfc.dk

Kampfakta: Vejle Boldklub – Randers FC
18. minut 0-1 Daniel Høegh (Ernest Agyiri)
57. minut 0-2 Mohammed Fuseini (Mads Enggård)
66. minut 1-2 German Onugkha (Anders K. Jacobsen)

Gule kort: Ebenezer Ofori, Stefan Velkov, Mads Enggård

Udskiftninger:
59. minut Tammer Bany > Stephen Odey
59. minut Ernest Agyiri > Mike Kofod Themsen
69. minut Mohammed Fuseini > Muamer Brajanac
93. minut Lasso Coulibaly > Hugo Andersson

Startopstillingen: Patrik Carlgren – Oliver Olsen, Daniel Høegh, Wessel Dammers, Björn Kopplin – Lasso Coulibaly, John Björkengren, Mads Enggård, Ernest Agyiri – Mohammed Fuseini, Tammer Bany

Bænken: Oskar Snorre – Hugo Andersson – Jeppe Kudsk – Sabil Hansen – Frederik Lauenborg – Mike Kofod Themsen – Muamer Brajanac – Stephen Odey