Klubfællesskabet

Randers FC Klubfællesskabet består i øjeblikket af 47 samarbejdsklubber. Men i Randers FC er vi hele tiden interesseret i at få endnu flere klubber med i vores samarbejde.

Vi arbejder ud fra det princip, at alle medlemmer i vores samarbejdsklubber skal opleve fordele ved at være i en klub som samarbejder med Randers FC.

Klubben er i udvikling på flere områder og især på Klubfællesskabet er vi i gang med at skabe endnu flere relationer til samarbejdsklubberne.

Vi har lagt op til, at klubberne ude i lokalområderne kan være med til at forme den enkelte samarbejdsaftale. Med det menes, at klubberne har en kontaktperson i Randers FC, hvor de kan skrive og komme med forslag til, hvordan Randers FC kan hjælpe en samarbejdsklub.

Det kan være alt lige fra gæstetræning med nogle spillere til pokaloverrækkelse, hvor Randers FC-spillere deltager – kun fantasien sætter grænser.

Randers FC Klubfællesskabet lægger meget op til at samarbejdsklubberne skal have nogle kommercielle fordele ved samarbejdet sådan at Randers FC bliver endnu mere udbredt i samarbejdsklubberne!

Hvis I sidder derude nu og tænker at det kunne være interessant for netop jeres klub at høre mere om samarbejdet så skriv til Claus Stenum Jensen på csj@randersfc.dk og hør hvilke fordele jeres medlemmer kan opleve i forbindelse med Randers FC.

Du kan følge Randers FC Klubfællesskabet på Facebook.