WILL JOHN FORLADER RANDERS FC

Randers FC og Will John er blevet enige om en opsigelsesaftale, hvormed den amerikanske kantspiller er blevet fritstillet fra klubben pr. dags dato. Will John kom i begyndelsen af i år til Randers FC på en 1-årig kontrakt, men formåede aldrig at slå igennem:

- Will John blev ikke den forventede gevinst for os. Han blev i løbet af foråret rykket ned i vores U-trup, så vi har i fællesskab med Will John fundet den optimale løsning, nemlig at han fritstilles, så han får mulighed for at prøve lykken i Serbien, lyder det i en kommentar fra Randers FCs direktør Jacob Nielsen.

Will John havde kontraktudløb med Randers FC til nytår, men har nu skrevet under på en kontrakt med den serbiske klub FC Cukaricki:

- Jeg er meget taknemmelig for min tid i Randers FC, og jeg ønsker alt det bedste for klubben frem over. Jeg har fået mange venner her i Randers, og jeg vil gøre alt for at holde kontakten ved lige. Men jeg har fået et godt tilbud fra Serbien, som jeg ikke kunne sige nej til, i og med at Randers FC samtidig tilbød mig en ophævelse af kontrakten, siger Will John.


Will John forlader Randers FC til fordel for serbisk fodbold.

Will John kom til Randers FC fra den amerikanske klub Kansas City Wizards og opnåede to førsteholdskampe for Randers FC, begge i marts måned mod Brøndby i henholdsvis pokalturneringen og i SAS Ligaen.

/Ib Rasmussen


 

lagt på 07/08 2008  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player