RANDERS FC HENTER LANDSHOLDSANGRIBER

Randers FC har indgået en kontrakt på 1½ år med Moussa Maazou fra Niger. Den 27-årige angriber har siden 2008 spillet for store europæiske klubber som bl.a. CSKA Moskva, AS Monaco og Bordeaux.

Moussa Maazou er vant til at spille i Europa, og han er ikke helt ubekendt med dansk fodbold:

- Jeg glæder mig til udfordringen med fodbold i Danmark, som jeg har hørt meget godt om gennem mine bekendtskaber i Frankrig. Jeg har da også spillet mod et dansk hold, FC København, i en Europa League kamp for CSKA Moskva, og de efterlod et indtryk af en høj standard i Danmark, udtaler Moussa Maazou.

Randers FC har tidligere hentet angribere som Djiby Fall, Yura Movsisyan og Ronnie Schwartz, der alle udviklede sig til solide målmagere for klubben. Sportschef Ole Nielsen kan umiddelbart godt se lignende perspektiver i Moussa Maazous muligheder i Randers FC:

- Moussa Maazou har i hvert fald vist sig frem på nogle store adresser rundt omkring i Europa, og samtidig er han en spiller, som jeg igennem lang tid har haft et godt øje til. Og Randers FC har jo tidligere med held og dygtighed skabt nogle rigtig dygtige angribere, og det håber jeg også kan blive tilfældet med Moussa Maazou, lyder det fra Ole Nielsen.


Moussa Maazou er ny spilelr i Randers FC. Her ses landsholdsspilleren fra Niger sammen med sportschef
Ole Nielsen.

Cheftræner Colin Todd udtaler om den nye boksspiller:

- Han er af den kaliber af angriber, som vi har ledt efter med henblik på fysik, tilstedeværelse og fodbold-CV. Han har en flot scoringsstatistik, der viser noget om hans historik, så vi håber, at han kan levere varen for Randers FC, fortæller cheftræneren.

Fra 2005-08 scorede Moussa Maazou 48 mål i 79 kampe for klubben AS FAN Niamey i hjemlandet Niger, og det målinstinkt bragte ham til KSC Lokeren i Belgien. Et hurtigt gennembrud her banede vejen for store europæiske klubber som CSKA Moskva, AS Monaco, FC Girondins Bordeau med flere. 

Ouwo Moussa Maâzou er født den 23. august 1988. Ud over de 282 førsteholdskampe og 103 mål for diverse klubber, har han også spillet 39 landskampe for Niger og scoret 12 mål.

lagt på 17/02 2016 kl 13:00  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player