AMERIKANSK TALENT HOLDER FORMEN VED LIGE I RANDERS

Den 21-årige amerikanske fodboldspiller Fredua Koranteng Adu – bedre kendt som Freddy Adu – er kommet til byen for at deltage i træningen med Randers FCs superliga-mandskab. Bag dette initiativ ligger en henvendelse fra den ghanesisk-fødte amerikaners agent:

- Freddy Adu’s agent, som jeg har et meget tæt samarbejde med i andre henseender, henvendte sig for at høre om muligheden for, at Freddy Adu kunne komme til Randers for at holde sig fit ved at deltage i den daglige træning.

- Vi sagde naturligvis ja til at få en spiller som Freddy Adu med i træningen. Forhåbentlig kan han være med til at løfte den yderligere og desuden give noget inspiration til vores egne spillere, siger Randers FCs chefscout Peter Christiansen.


Freddy Adu syner ikke af meget, men fik ved formiddagens træning flere gange demonstreret sit store
talent til stor inspiration for Randers FCs spillere.

Freddy Adu rejste som otteårig med familien til USA, hvor han straks viste et unikt fodboldtalent. I en alder af 18 år blev han i 2007 solgt til den portugissike storklub Benfica, der stadig er den formelle ejer af Freddy Adu. Fra Benfica har han i tidens løb været udlejet til forskellige europæiske klubber.

Freddy Adu har spillet 15 landskampe for USA og scoret to mål. Han fik debut på det amerikanske A-landshold allerede som 16-årig.

/Ib Rasmussen

lagt på 17/11 2010  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player