OVE CHRISTENSEN ER DEN NYE CHEFTRÆNER

Den 59-årige Ove Christensen er fra d.d. ny cheftræner i Randers FC på en kontrakt, der løber resten af 2009/2010-sæsonen.

Ove Christensen ser frem til udfordringen i Randers FC:

- Jeg glæder mig til at begynde arbejdet. Succeskriteriet er overlevelse i SAS Ligaen – det bliver en svær opgave men langtfra umulig. Jeg har allerede et godt kendskab til holdet og ser frem til at arbejde med spillerne, således vi i fællesskab kan sikre at Randers FC også i næste sæson er i SAS Ligaen, lyder det fra Ove Christensen.

Om Ove Christensens tiltrædelse siger Randers FCs direktør Jacob Nielsen:

- Ove Christensen er ansat med et fælles mål; at vi ender på en 10. plads og dermed undgår nedrykning. Ove var vores førsteprioritet, og det er en enstemmig bestyrelse og sportslig ledelse, der står bag ansættelsen af ham. Ove har med hans store erfaring været involveret i begge ender af tabellen, og vi er overbeviste om, at han er den bedst kvalificerede til at sikre os forbliven i SAS Ligaen, udtaler Jacob Nielsen.


På dagens pressemøde i Thor Loungen deltog (fra venstre) Marc Nygaard, den nyudnævnte assistenttræ-
ner Peter Elstrup, Randers FCs nye cheftræner Over Christensen, direktør Jacob Nielsen, chefscout Peter
Christiansen og Jonas Damborg.

Ove Christensen har bl.a. været træner i Viborg FF, AGF, AB og Vejle og med mere end 300 kampes erfaring har han rekorden for fleste kampe som træner for hold i den bedste danske række. Sideløbende med hans stilling som talentchef i Randers FC tiltræder Peter Elstrup som assistenttræner. Derudover fortsætter Stephen Paddon som målmandstræner. Hidtidig har Peter Elstrup ligeledes være ansvarlig for 2. divisionsholdet, denne funktion overtages primært af Michael Winther, der hidtil har fungeret som hans assistenttræner.

lagt på 07/10 2009  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player