JOHN FAXE STOPPER I RANDERS FC

Randers FC har d.d. stoppet samarbejdet med klubbens cheftræner John Faxe Jensen. Samtidig fratræder assistenttrænerne Flemming Povlsen og Henrik Larsen samt fysisk træner Kenn Samuelsen efter gensidig overenskomst deres respektive stillinger i Randers FC.

Randers FCs direktør Jacob Nielsen siger om situationen:

- Det er ikke uden ærgrelse, at vi i dag har sagt farvel til John Faxe og hans team som ansvarlige for SAS Liga-holdet. Men vi har følt, at det har været nødvendigt at handle ud fra den pointmæssige start, vi har fået i SAS Ligaen. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Faxe og det øvrige team for samarbejdet i Randers FC og ønske alle held og lykke fremover, udtaler Jacob Nielsen.

John Faxe udtaler:

- Jeg forstår og accepterer den beslutning, Randers FC har truffet. Som cheftræner har jeg mere end nogen anden haft ansvaret for førsteholdets resultater. Men jeg er også ked af beslutningen, eftersom jeg har været meget glad for at være i denne klub. Jeg har hver dag i de sidste mange uger tænkt over, hvorfor det kun er blevet til to point i 11 kampe; ikke for finde undskyldninger, men årsager for derigennem at komme tilbage på rette kurs. Årsagerne har været mange, men selv om jeg sammen med ledelsen, mit hold af trænere samt spillerne har diskuteret dem og arbejdet ihærdigt på at ændre tingene, er det ikke lykkedes at forbedre vor placering. På baggrund af femtepladsen i sidste sæson - klubbens bedste nogen sinde - var forventningerne store, hvad vi alle anså for en inspirerende og spændende udfordring. Resultaterne i kvalifikations-runderne i UEFA Europa League tilførte vor realistiske målsætning om en endnu bedre placering i SAS Ligaen yderligere optimisme. Nu er det blevet til en kamp for at undgå nedrykning. Men jeg ikke alene tror, Randers FC vil vinde den, jeg ønsker det inderligt for alle dem, der har de samme varme følelser for klubben, som jeg har haft og stadig har, lyder det fra John Faxe.


John Faxe stopper i Randers FC - foto: Anders Neergaard Farcinsen.

Randers FC vil i morgen præsentere den nye træner for SAS Liga-holdet samt afholde pressemøde med deltagelse af den nye træner samt Jacob Nielsen. Pressemødet afholdes i morgen kl. 14.30 i Thor Loungen på Essex Park Randers.

lagt på 06/10 2009  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player