MAJOR LEAGUE SOCCER-ANGRIBER TIL RANDERS FC

Den 21-årige angriber Yura Movsisyan skifter pr. 1. januar 2010 på en 3-årig kontrakt fra Real Salt Lake til Randers FC. Trods sin unge alder har Yura Movsisyan, der er født i Armenien, men som har boet i USA siden sit 12. leveår, spillet i den amerikanske Major League Soccer siden 2006, først for Kansas City Wizards og de seneste 2 år hos Real Salt Lake.

Yura Movsisyan siger om den fremtidige karriere i Danmark:

- Jeg har kun hørt godt om dansk fodbold og SAS Ligaens niveau. Jeg har valgt Randers FC, fordi det er et hold, der godt kan lide at være i boldbesiddelse og spille fodbhold. Og så har klubben både et godt hold og en god træner, så det er en ære for mig at komme til at repræsentere Randers FC. En ny karriere i dansk fodbold vil være en god mulighed for yderligere personlig udvikling. Det vil blive et helt nyt kapitel for mig og jeg vil gerne være med til at hjælpe holdet på alle tænkelige måder, udtaler Yura Movsisyan.


John Faxe byder Yura Movsisyan velkommen til Essex Park Randers - sidstnævnte starter dog først den
1. januar 2010.

Randers Fcs cheftræner John Faxe har fulgt Yura Movsisyan det seneste halve år og er fuld af lovord om klubbens kommende angriber:

- Han har kvaliteterne til at blive en spændende spiller, både i Randers FC og i dansk fodbold som helhed. Han er en komplet spiller, der er god med begge ben. Han er lynende hurtig og har vist i MLS, at han kan score mål. Han har alderen med sig og har gode forudsætninger for at udvikle sig til en glimrende angriber. Han er den type angriber, som vi har ledt efter; ung, hurtig, fleksibel og målfarlig, siger John Faxe.

Yura Movsisyan har spillet i alt 71 MLS-kampe og scoret 15 mål. Det egentlige gennembrud kom i den netop afsluttede 2008/2009-sæson, hvor han scorede 11 mål for Real Salt Lake.

/Ib Rasmussen

lagt på 06/07 2009  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player