CHRISTIAN ANDREASEN UDLEJET TIL FINSK FODBOLD

Randers FCs Christian Andreasen, der er topscorer på SAS Liga-reserveholdet i 2. division vest med 11 mål, forlader klubben for resten af sæsonen for at spille på lejebasis i FC TPS Turku Oy, der spiller i den bedste række i Finland. Hertil siger Christian Andreasen:

- Henvendelsen fra Finland lød spændende. Niveauet er en del bedre end 2. division herhjemme, så jeg glæder mig til at spille foran 5-6.000 tilskuere. jeg håber også, at opholdet i Finland kan være med til at udvikle mig yderligere som fodboldspiller. TPS har ambitioner om en top 3-placering. Men de er kommet lidt skidt fra start med 2009-sæsonen og har brug for en angriber, og så var jeg heldig at få henvendelsen, siger Christian Andreasen.


Christian Andreasen scorer her et af sæsonens 12 mål i 2. division Vest.

Randers FCs træner for 2. divisionsholdet og U-truppen Peter Elstrup siger om Christian Andreasen udlejning til TPS:

- Christian Andreasen kom til Randers fra AaB som andetårs-junior, og han har været topscorer for alle de hold, hvor jeg har trænet ham, lige fra det juniorhold, der i sin tid vandt ligasølv til de oprykninger, han har været med til fra Kvalifikationsrækken over Danmarksserien til 2. division, hvor han i dag er blandt de mest scorende. Han har altid været villig til at lytte og udvikle sig, så jeg ønsker ham al mulig held og lykke med karrieren i Finland, siger Peter Elstrup.

Christian Andreasen har kontraktudløb med Randers FC til sommer, og angriberen har opnået 7 førsteholdskampe, heraf 6 i SAS Ligaen. Her er det blevet til et enkelt mål, sejrsmålet i 2-1 sejren over FC Nordsjælland den 12. maj 2008.

/Ib Rasmussen
/Foto: Thomas Vejlby

lagt på 29/04 2009  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player