COLIN TODD NY CHEFTRÆNER I RANDERS FC

Det bliver den tidligere Bolton-manager Colin Todd, der til sommer bliver ny cheftræner i SAS Liga-klubben Randers FC.

Randers FC og Colin Todd har indgået en to-årig aftale, og den 58-årige tidligere engelske landsholdsspiller glæder sig til udfordringen:

- Hele mit liv har været fodbold på et højt niveau, så derfor ser jeg frem til denne nye udfordring som cheftræner i Randers FC. Det er en professionelt ledet klub, og jeg vil gerne være med til at udvikle klubben yderligere. Jeg har fulgt med i dansk fodbold igennem en årrække og hentede som Bolton-manager fremragende tekniske spillere som Per Frandsen, Michael Johansen, Claus Jensen og Bo Hansen til engelsk fodbold. Jeg kan godt lide den skandinaviske fodboldmentalitet, der er meget lig den engelske, siger Randers FCs nye cheftræner pr. 18. juni 2007.

Randers FCs sportchef Kim Ziegler udtaler følgende:

- Colin Todd har prøvet det hele gennem hans lange karriere i engelsk fodbold, både som spiller og træner, og vi er derfor glade for, at han nu gerne vil til dansk fodbold. Vi har gået efter en træner, der i spillefilosofi kan videreudvikle det koncept, som Lars Olsen står for – og det er Colin Todd en garant for qva hans store personlighed, erfaring og nærvær, lyder det fra Kim Ziegler.

Randers FCs direktør Jacob Nielsen udtaler følgende:

- Vi mener at have fundet den rette person, der kan føre klubben videre i den positive udvikling vi er i. Vi vil gøre alt for at slutte godt af med Lars Olsen og bane vejen for en ny Randers FC-epoke under Colin Todd, der repræsenterer stor rutine med baggrund i sin lange karriere både som spiller og manager i England, og det til trods har han et godt kendskab til dansk fodbold, siger Jacob Nielsen.

Som aktiv spiller opnåede Colin Todd i perioden 1966 til 1984 hele 627 førsteholdskampe for Sunderland, Derby County, Everton, Birmingham City og Nottingham Forest. Endvidere blev det til 27 landskampe for England. Manager-/trænerkarrieren blev indledt i 1993 som assisterende manager i Middlesborough, og Colin Todd har senest været manager i Bradford City. Fra 1996 til 1999 var Colin Todd manager i Bolton Wanderes, heraf en sæson i den engelske Premier League, og han har også været i Derby County og Swindon Town.

/Ib Rasmussen

lagt på 10/04 2007  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player