STIG TØFTING BLIVER I RANDERS FC

Stig Tøfting fortsætter karrieren i Randers FC, nu som klubbens spillende assistenttræner i det kommende 1½ år. Den oprindelige kontrakt med udløb den 31. december i år bliver dermed forlænget til den 30. juni 2008.

Stig Tøftings rolle for Randers FC bliver derfor udelukkende på fodboldbanen. Trods sine 37 år ser cheftræner Lars Olsen ingen hindring for, at Stig Tøfting kan spille på dansk topplan i de kommende 1½ år:

- Efter hans langvarige skade er Stig for alvor kommet i gang igen. Det er tydeligt for enhver, at han holder et meget højt niveau lige nu. Og det tror jeg, at han kan i lang tid endnu. Derfor er jeg glad for, at klubben har forlænget med Stig, lyder det i en kommentar fra Randers FCs cheftræner Lars Olsen.

Parallelt med aktiviteterne for Randers FC på banen er det planen, at den tidligere landsholdsspiller skal starte på DBUs A-træner uddannelse til januar. Det er noget der passer godt ind i Stig Tøftings fremtidsplaner:

- Jeg er både glad for, at jeg kan fortsætte med at spille fodbold i Randers FC, og jeg er også glad for, at aftalen med Randers FC giver mig muligheden for, at jeg kan uddanne mig inden for fodbolden ved siden af karrieren på banen, siger Stig Tøfting i en kommentar til forlængelsen

Randers FCs direktør Jacob Nielsen har følgende udtalelse til kontraktforlængelsen med Stig Tøfting:

- Allerede inden Stig tiltrådte i Randers FC for et år siden gav han udtryk for, at han på en eller anden måde gerne ville fortsætte i klubben, når den oprindelige kontrakt skulle udløbe her til nytår. Fortsættelsen kunne så enten være på eller udenfor banen. Nu er jeg sikker på, at vi har fundet den rette løsning, der kombinerer begge dele, både Stigs indsats for Randers FC på banen, og hans mulighed for sideløbende at tage en høj træneruddannelse under DBU, lyder kommentaren fra Jacob Nielsen.

/Ib Rasmussen

lagt på 10/11 2006  

Randers FC
Lørdag
05/11 2016 16:00

FC Nordsjælland
Get Adobe Flash player