Staben

Ricardo Moniz
Cheftræner
Morten Eskesen
Assistenttræner
mes@randersfc.dk
Rasmus Bertelsen
First Team Coach & Chefscout
Thomas Rostgaard Andersen
Performance Manager
tra@randersfc.dk

Thomas Rostgaard Andersens blev ansat i sommeren 2017. Titlen ’Performance Manager’ indebærer hovedansvaret for udvikling og implementering af en performancestrategi og -kultur, som alle Randers FC-spillere i relation til deres alder og position skal uddannes i og efterleve i forhold til at opnå Randers FC’s (sportslige) målsætninger.

Erik Boye
Målmandstræner
eb@randersfc.dk

Erik Boye begyndte ligeledes den 1. juli 2013 og er tidligere topmålmand for Vejle og AGF. På trænerfronten blev Erik Boye først målmandstræner i SønderjyskE og siden hen Vejle Boldklub Kolding, inden turen gik tilbage til Superligaen og Randers FC.

Peter Elstrup
Talentchef og A+ træner
pe@randersfc.dk

Peter Elstrup har som talentchef ansvaret for klubbens udvikling af unge spillere. Som A-licensklub under DBU er Peter Elstrup tillige A+ træner med det overordnede ansvar for klubbens ungdomslandsholdsspillere.

Jonas N. Jensen
Fysioterapeut
jnj@randersfc.dk

Jonas N. Jensen er uddannet fysioterapeut. Han har erfaring fra både fitnessbranchen og sportsklubber, da han tidligere har været tilknyttet Skovbakken IK’s fodbold- og håndboldafdelinger.

Paulos Georgakatos
Fysioterapeut
pag@randersfc.dk
Peer Kam
Chefholdleder

Peer Kam har siden 2007/2008-sæsonen været holdleder i Randers FC, og står for de materielle forberedelser til den daglige træning samt klargøring til kampene på hjemmebane. Peer Kam har tillige kontakten til klubbens udstyrsleverandører.

Hans Kirkegaard
Holdleder

Hans Kirkegaard står for de daglige forberedelser til træningerne og varetager jobbet som holdleder på kampdage, når Randers FC spiller på BioNutria Park Randers, og ofte også, når Randers FC spiller på udebane.

Lars Pedersen
Holdleder

Lars Pedersen står for forberedelserne til udekampene, således at kamptøjet ligger klar, når spillerne ankommer til stadion. Til kampene på hjemmebane tager han imod udeholdet og er Randers FCs kontaktperson til udeholdet.

Torben Vildner Pedersen
Holdleder
Maibritt Hauballe Schmücker
Holdleder
Erik Jespersen
Chauffør/Rundviser

Erik Jespersen hjælper til i klubben og er samtidig chauffør for primært sundhedssektoren, samt i de tilfælde, hvor spillere og trænere skal transporteres til og fra lufthavne.

Peter Faunø
Læge

Peter Faunø har været tilknyttet Randers FC som læge siden 2003. Peter Faunø er ansat som overlæge ved Idrætsklinikken på Århus Sygehus med speciale i idræts- og knæskader. Peter Faunø har tidligere været læge for landsholdet i svømning.