Bus info

Afgang
For alle Nordtribunen’s udebaneture gælder, at der er afgang fra Randers Freja’s klubhus mellem træningsbanerne og BioNutria Park Randers, som er vores faste afgangssted.

Her er der masser af parkeringspladser, hvis du kommer i bil. Endvidere ligger Randers Banegård forholdsvis tæt på afgangsstedet, hvis du kommer med tog.

Hjemkomst
Bussen/busserne kører så vidt mulig retur mod Randers 15 min. efter slutfløjtet. Det er dit eget ansvar at komme med hjem, så hold dig til og lad være med at blive hængende unødigt på stadion eller andre steder. Bussen/busserne venter ikke!

Opsamling
Har du ikke mulighed for at stå på bussen på BioNutria Park, er der mulighed for at blive samlet op ved enhver af de motorvejs til- og frakørsler, som vi passerer på vores rute.

Det koster ikke ekstra at blive samlet op undervejs på turen. På hjemturen kan du naturligvis blive sat af ved selvsamme motorvejs til-/frakørsel, eller for den sags skyld ved en helt anden motorvejs til-/frakørsel. Husk blot at minde rejselederne om dette undervejs.

Opsamling skal meldes til den busansvarlige i forbindelse med tilmelding.). Vi vil efterfølgende skriftligt bekræfte aftalen om opsamling pr. mail.